vineri, 30 august 2013

Cum arata Dacia Duster Facelit

Dacia a publicat primele imagini cu versiunea restilizata a SUV-ului Duster, care va debuta fizic in premiera mondiala cu ocazia celei de-a 65-a editii a Salonului Auto de la Frankfurt (10-22 septembrie). “Fara a renunta la atributele care au contribuit la succesul incontestabil al predecesorului sau, noul model marcheaza o evolutie in ceea ce priveste designul, accentuand si mai mult valentele sale 4×4″, spune Dacia.
Duster afiseaza acum o parte frontala mai expresiva. Calandrul restilizat include o noua grila cu bandouri cromate, incadrata de noile blocuri optice.
“Am capitalizat toate acele elemente care i-au sedus inca de la inceput pe clientii nostri, pastrand totodata proportiile initiale ale autovehiculului. Elementele de identitate ale modelului, precum calandrul, au fost modernizate. Am reafirmat detaliile de veritabil 4×4 ale vehiculului, fara a renunta la elementele de utilitate deja cunoscute. Noul Duster isi reafirma caracterul puternic dar isi pastreaza genele sale initiale”, a declarat David Durand, director de Design al gamei Dacia.
Noile bare de pavilion longitudinale poarta acun inscriptia “Duster”, iar noile jante din aluminiu de 16 inch au aspect “dark metal”.
In partea din spate, blocurile optice noi reiau linia stilistica a partii frontale, in special prin prezenta elementelor cromate. Ornamentul de esapament cromat, precum si noua inscriptie “4WD”, completeaza evolutiile de design exterior.
Dacia nu a difuzat poze cu interiorul si nici nu mentioneaza vreun cuvant despre modificarile aduse habitaclului, dar este de asteptat ca SUV-ul sa preia interiorul mai modern de la noul Logan, noul Sandero si noul Sandero Stepway.
Modelul Dacia Duster este produs in Romania, la Mioveni.
Aproape 360.000 autovehicule Dacia au fost vandute in 2012 la nivel global, in crestere cu 4,8% fata de 2011.


Share:

0 comentarii:

Traduce pagina

Total vizite postari

Nume

E-mail *

Mesaj *

Blog Archive

Un produs Blogger.