sâmbătă, 24 august 2013

Dacia recheamă în service zeci de Loganuri pentru defecţiuni la sistemul de defecţiuni

Câteva zeci de autoturisme Dacia Logan s-au întors de urgenţă în fabrică zilele trecute, după ce posesorii acestora au reclamat defecţiuni grave la sistemul de defecţiuni. Mai exact, Loganurile proaspăt cumpărate nu se defectau, nici măcar după un rodaj de câteva zile. Pentru că problema nu a putut fi identificată, şoferii au primit Loganuri noi la schimb, care, spre bucuria lor, s-au stricat cum se cuvine. 
“Cu tristeţe remarc că, pentru prima oară în istorie, Dacia are probleme la sistemul de probleme, respectiv defecţiuni la sistemul de defecţiuni”, spune Pierre de Cebal, inginer frenolog. “Situaţia e cu atât mai gravă cu cât aceste sisteme impecabile erau principalul atu al modelelor noastre. Oamenii nu-şi luau Dacie ca să gonească pe autostradă sau ca să facă economie la benzină - pentru asta există maşini nemţeşti sau japoneze. Oamenii îşi cumpărau Dacie fiindcă le plăcea să stea în cur şi să repare.” 
“Eu unul am ales să nu-mi trimit maşina înapoi în service, prefer să-i repar singur sistemul de defecţiuni”, a comentat un proprietar de Dacie. “Cât de greu poate să fie? Pentru început, dau în ea cu ranga până începe să zăngăne ceva înăuntru.”

Share:

0 comentarii:

Traduce pagina

Total vizite postari

Nume

E-mail *

Mesaj *

Blog Archive

Un produs Blogger.