luni, 19 martie 2012

Fratele lui Puya, găsit mort în apartemantul său din Italia


Alexandru Gărdescu, fratele cunoscutului rapper Puya (Dragoş Gărdescu), a decedat în locuinţa sa din localitatea Falconara Marittima, Italia.
Românii din comunitate s-au declarat şocaţi de moartea acestuia. Alexandru era mecanic la un service auto din localitate, iar în cursul zilei de sâmbătă nu a apărut la serviciu, colegii săi, îngrijoraţi, l-au sunat. Pentru că acesta nu a răspuns la telefon, a fost alertată poliţia.
Potrivit unor surse din apropierea lui Alexandru Gărdescu, poliţiştii l-au gasit mort în casă, cu toate luminile aprinse. Aceştia au speculat o ipoteză conform căreia, bărbatul de 34 de ani ar fi murit în urma unei supradoze de droguri.
Apropiaţii lui Alexandru au declarat că nu ştiau că acesta ar fi avut problem cu drogurile. “Nu a avut probleme cu nimeni, era muncitor şi îşi făcuse o viaţă aici, singur. Nu ştiam să fi avut vreo problemă cu drogurile”, a declarat un apropiat al fratelui artistului.
Familia îndoliată urmeză să repatrieze trupul neînsufleţit al fratelui artistului.
Fiica lui Alexandru Gărdescu, nepoata lui Puya a apărut în videoclipul piesei Change, ea este fetiţa care schimbă canalele din telecomandă.


Share:

0 comentarii:

Traduce pagina

Total vizite postari

Nume

E-mail *

Mesaj *

Blog Archive

Un produs Blogger.