sâmbătă, 24 martie 2012

Chris Brown si Pitbull fac referire la Romania, intr-o piesa ajunsa pe internet, “International Love”

Chris Brown are motive sa fie suparat din nou, caci stim ca artistului nu ii place ca piesele sale sa ‘scape’ pe internet in variante intermediare, nefinisate, preferand sa ajunga la urechile publicului in forma lansata oficial. Fanii, insa, au motive de bucurie, caci un nou single, intitulat “International Love”, a ajuns online.

Piesa este un ‘dance track’ si reprezinta o colaborare a lui Brown cu Pitbull si nu se stie inca ce destinatie va avea. Nu e clar daca este o piesa a lui Chris Brown sau a lui Pitbull, dar probabil ca in curand ne vom lamuri…

In ceea ce priveste versurile, avem si o surpriza! Cei doi fac referire – vorbind despre o dragoste ‘internationala’ – la o serie de tari, printre care si Romania! “I’ve been to countries and cities I can’t pronounce/ And the places on the globe I didn’t know existed/ In Romania she pulled me to the side and told me Pit you can have me and my sister/ In Lebanon yeah the women are bomb/ And in Greece you’ve guessed it the women are sweet/ Spinned all around the world but I ain’t gon’ lie there’s nothing like Miami’s heat”, canta cei doi. In traducere libera, pasajul care face referire la Romania spune “In Romania ea m-a tras de-o parte si mi-a spus ‘ Pit, ma poti avea si pe mine si pe sora mea.”

Chris Brown pregateste acum un nou album, intitulat “F.A.M.E”, prescurtarea de la for “Forgiving All My Enemies”, care urmeaza sa fie lansat mai tarziu, anul acesta. Iar Pitbull nu sta nici el degeaba, ci lucreaza la un nou album de studio, “Planet Pitt”. 



Share:

0 comentarii:

Traduce pagina

Total vizite postari

Nume

E-mail *

Mesaj *

Blog Archive

Un produs Blogger.