vineri, 9 martie 2012

Campina are Talent

Daca ai un talent deosebit, poti participa la spectacolul “Campina Are Talent” si poti castiga premiul de 5000 lei!
Spectacolul este organizat de Asociatia Protejarea Mediului Inconjurator Prahova in parteneriat cu Fundatia Zamoxels, Asociatia Culturala Teatrul Proiect Campina si Trupa The Sixteens.
Sponsorii acestui spectacol sunt: Raiffeisan Bank, Lido Garbea si Apa Talea. Spectacolul este organizat in Municipiul Campina la Casa de Cultura “Geo Bogza”, vineri 16.03.2012 incepand cu ora 16.00. Inscrierile se fac in Municipiul Campina la Casa de Cultura “Geo Bogza”, vineri 16.03.2012 incepand cu ora 14.00 pana la ora 16.00. Se poate inscrie orice persoana sau trupa talentata din judetul Prahova. Pentru detalii despre spectacol si inscrieri:             0732 855 895      ,http://protejareamediuluiinconjuratorprahova.blogspot.com/.
Stii sa canti? Intr-o formatie, solo, la chitara, la vioara, la pian, etc? Stii sa dansezi? Break dance, dansuri populare, dansuri moderne, etc? Stii sa pictezi? Graffiti, tablouri, etc? Stii sa faci smecherii, jonglerii cu mingea, cu BMX, etc? Pantomime, scenete de teatru, etc?
Atunci inscrie-te!
Share:

0 comentarii:

Traduce pagina

Total vizite postari

Nume

E-mail *

Mesaj *

Blog Archive

Un produs Blogger.