marți, 21 februarie 2012

Selena Gomez cântă “Mr Saxobeat” în concerte

Uite că trăim s-o vedem şi p-asta! Un artist (de top ar spune unii) din SUA cântă un cover după o piesă a unei românce în timpul unui concert din Panama şi reuşeşte să-i facă pe spectatori să aplaude şi să cânte cu ea.

Ceea ce mi s-a părut foarte tare e că imediat ce Bieberiţa a început să cânte “Mr Saxobeat” publicul a început să cânte alături de ea, cunoscând toate versurile (e drept că nu-s cine ştie ce  complicate  ) )

Până la urmă au de unde să o ştie, căci piesa Alexandrei Stan e deja un fenomen în Europa şi începe să facă paşi tot mai apăsaţi şi hotărâţi pe teritoriul USA, acest cover făcut de Selena Gomez fiind o dovadă.

Se pare că Selenei îi place să interpreteze în variantă proprie alte melodii, căci la concertele de anul trecut a mai cântat  ”Price tag”-ul lui Jesse J, “Superbass”-ul lui Nicki Minaj şi chiar un medley format din mai multe cântece semnate Britney Spears.

Da, “Mr Saxobeat” nu e vreo capodoperă, nu are cine ştie ce versuri, iar Alexandra nu excelează la capitolul voce, însă e de apreciat drumul străbătut de această româncă. Cred că din când în când e bine să-i apreciem pe românii ce depăşesc graniţele ţării cu muzica lor şi să-i lăsăm pe alţii să arunce cu noroi dacă se consideră că e cazul.

Da, este o muzică slabă din punct de vedere calitativ, da, versurile sunt repetitive, da, toate au acel iz de popcorn ce ne-a năpădit de ceva ani şi da,  fetele-şi expun chiloţii pe unde pot, însă nu ele dau startul, ai noştri doar se aliniază trendului creat şi susţinut de ai lor.

Ok, eu mi-am spus părerea. Voi ce spuneţi? (aveţi după continuare clipul cu “dovada”)



Share:

0 comentarii:

Traduce pagina

Total vizite postari

Nume

E-mail *

Mesaj *

Blog Archive

Un produs Blogger.