miercuri, 29 februarie 2012

Război la nivel înalt! Yahoo acuză Facebook de furt Mai mult: Razboi la nivel inalt! Yahoo acuza Facebook de furt

Compania Yahoo a găsit o nouă metodă de a lupta cu concurenţii de pe piaţa online, ameninţând cu acţionarea în instanţă pentru furtul diverselor brevete.
Cel mai recent exemplu devine un război la cel mai înalt nivel în lumea coloşilor Internet! Yahoo ameninţă Facebook cu repercusiuni legale pentru că ar fi licenţiat între 10 şi 20 de brevete pentru tehnologie legată de publicitate, personalizarea unor website-uri sau reţele sociale, pentru care nu aveau drepturi.
Yahoo le cere acum celor de la Facebook să plătească sumele datorate pentru uzul acestor brevete, în caz contrar urmând să apeleze la instanţă pentru a lămuri conflictul.
"Compania Yahoo are o responsabilitate faţă de acţionarii şi angajaţii săi pentru a-şi proteja proprietatea intelectuală", se arată într-o declaraţie de presă a unui purtător de cuvânt Yahoo.
De cealaltă parte, Barry Schnitt, un purtător de cuvânt Facebook, a replicat ironic la acuzele celor de la Yahoo, publicate de jurnaliştii de la New York Times. "Cei de la Yahoo ne-au contactat în acelaşi timp în care i-au contactat şi pe cei de la New York Times aşa că nu am avut ocazia să evaluăm acuzaţiile lor", a declarat Schnitt.
Sursa: Libertatea.ro


Share:

0 comentarii:

Traduce pagina

Total vizite postari

Nume

E-mail *

Mesaj *

Blog Archive

Un produs Blogger.