duminică, 13 noiembrie 2016

Toate editiile limitate Coca-Cola si nu numai

Le vedem in toate supermarket-urile, magazinele si toate non-stopurile de la colt de bloc. Inca din 1886 ne incanta cu eticheta ei rosie si cu gusul ei apetisant. Da, este vorba de Coca-Cola, una din cele mai populare bauturi racoritoare si carbogazoasa la ora actuala. Cine nu a auzit de faimoasa reclama de craciun de la ei inseamna ca au trait degeaba. In fine, sa revenim la subiect. Probabil nu ai stiut ca Coca-Cola a produs o sumedenie de editii limitate precum : Coca-Cola League of Legends, Diet Coke, Coca Cola in sticluta in forma de glob, si multe altele. Mai jos aveti o galerie cu cele mai vandute si importante editii limitate din toata lumea (in afara de Cola Lime si Cherry): 

Coca Cola League of Legends, vandut in Koreea, Singapore, Japonia si poate fi cumparat de pe eBay la 4$ doza, respectiv 15$ toata seria de doze. 


 Coke Light by Karl lagerfeld poate fi cumparata de pe eBay contra sumei de 9,98$ 

Coca-Cola WE8, editie limitata pentru jocurile olimpice din China, anul 2008 si poate fi cumparata (cu sticlele goale) impreuna cu cutia la pretul de 119$

Coca-Cola Singapore
Editia limitata cu James Bond
Coca Cola FIFA 14
Editie limitata pentru Nike
Coca Cola cu Mickey Mouse

Editia limitata pentru Avicii

Editie limitata cu Betty cea Urata
Si lista poate continua cu inca sute de editii limitate. Noi le-am prezentat doar pe cele mai importante din lista noastra.Share:
Trimiteți un comentariu

Traduce pagina

Total vizite postari