vineri, 7 octombrie 2016

Adevarul despre societatea noastra...

Inca de cand suntem mici visam la multe. Visam sa avem masina noastra, sa avem o casa, o familie si asa mai departe. Din pacate in ultimul secol acest lucru s-a schimbat. Visul a devenit o viata perfecta iar viata pe care tu o traiesti zi de zi a devenit un cosmar din care vrei neaparat sa scapi...dar nu exista nici un remediu despre asta. 
     Acum daca deschizi tv, cam pe orice canal vezi "vedete" pe juma dezbracate care " misca misca din buric / fund". Singurele canale educative au mai ramas alea de la discovery, dar pun pariu ca nimeni nu le urmareste...Fetele se vand la orice colt de strada si nu mai exista demnitate. Degeaba ai tu studii superioare, ti-ai ros coatele ani intregi pe bancile scolii daca nu ai un fund bombat si o pereche de sani. avem doar emisiuni de 2 bani care prostesc o populatie intreaga.Chestia e ca in ziua de ai se da prea multa libertate ..Societatea in ziua de astazi ne transforma foarte usor in oameni rai, plini de ura si dusmanie. 
     E oare totul inutil? Oare e imposibil să schimbam lumea? Suntem nepasatori în fata propriei noastre existente. De ce acceptam mediocritatea si nu încercam sa actionam noi? De ce sa lasam pe altii in locul nostru? Asta inseamna să traim? E doar o falsa impresie. Am transformat totul într-o rutină, într-un profit. Suntem superficiali, ne concentrăm asupra banalităţilor în loc să ne implicăm în mersul acestei lumi, să ne dorim mai mult. Voi scrie din ce in ce mai des despre acest subiect care..este unul destul de complex dar care ne afecteaza pe toti..
Share:

0 comentarii:

Traduce pagina

Total vizite postari

Nume

E-mail *

Mesaj *

Blog Archive

Un produs Blogger.