miercuri, 5 martie 2014

EvoBus, compania care a livrat catre RATB autobuzele Citaro, dispare ca entitate juridica distincta prin fuziunea cu Mercedes-Benz Romania

EvoBus Romania, compania fondata in 2006 in urma unei licitatii prin care RATB a cumparat autobuzele Mercedes-Benz Citaro care circula in Bucuresti, va fuziona cu Mercedes-Benz Romania, anunta Daimler AG. EvoBus a avut in 2007 o cifra de afaceri de 127 milioane lei, iar in 2012 cifra de afaceri a fost de 70,5 milioane lei, iar profitul net a fost 2,9 milioane lei. Numarul de angajati era de 52. EvoBus a livrat catre RATB o mie de autobuze intre 2006 si 2009, la un pret mediu de 200.000 euro.
Producatorul german de automobile Daimler AG planuieste sa isi eficientizeze activitatile de vanzare si post-vanzare pe piata din Romania prin fuziunea celor doua entitati de distributie locale, Mercedes-Benz Romania S.R.L si EvoBus Romania S.R.L, arata un comunciat de presa.
Dupa finalizarea procedurilor legale, activitatile EvoBus vor fi transferate catre Mercedes-Benz Romania, acestea incluzand vanzarea de autobuze si autocare noi si second hand si operatiunile de retail. Toti angajatii actuali ai EvoBus Romania vor continua sa isi desfasoare activitatea in cadrul Mercedes-Benz Romania.
In consecinta, EvoBus Romania va inceta sa existe ca entitate juridica distincta. Dupa fuziune, activitatile se vor desfasura intr-o structura combinata, sub aceeasi conducere. Sediul EvoBus din Bucuresti, din strada Odaii, va fi mentinut, iar echipele de vanzari si de service vor ramane in aceeasi locatie.
EvoBus Romania a fost fondata in 2006 in urma unei licitatii importante organizata de catre Regia Autonoma de Transport Bucuresti, detinuta de Guvern, pentru achizitia de autobuze si servicii post-vanzare.
EvoBus a avut in 2007 o cifra de afaceri de 127 milioane lei, iar in 2012 cifra de afaceri a fost de 70,5 milioane lei, iar profitul net a fost 2,9 milioane lei. Numarul de angajati era de 52.
EvoBus a livrat catre RATB o mie de autobuze intre 2006 si 2009, la un pret mediu de 200.000 euro.
Share:

0 comentarii:

Traduce pagina

Total vizite postari