luni, 25 iunie 2012

Premiera: Primele Imagini cu noul model Dacia Logan 2








Dacia se pregateste sa lanseze cea de-a doua generatie Logan, urmasul popularului model care a revolutionat segmentul masinilor low-cost destinate pietelor emergente.

 Noul Logan va face un mare salt calitativ, renuntand la stilul banal si finisarea austera a generatiei actuale. Designul va fi mult mai sic, iar de pe lista dotarilor standard sau optionale nu vor lipsi noul sistem multimedia cu touchscreen si navigatie, limitatorul de viteza, airbagurile laterale si ESP-ul.

Gama de motorizari se va orienta dupa cea de la Lodgy, alaturi de cunoscutele dieseluri de 1,5 litri fiind asteptat si noul motor turbo pe benzina de 1,2 litri si 115 CP. Foarte posibila este si montarea noului 3 cilindri de 0,9 litri care va debuta in toamna odata cu noul Renault Clio.

Lansarea versiunii finale de serie ar putea avea loc la Salonul Auto de la Geneva, in martie 2013, insa Dacia ar putea anticipa liniile noului Logan inca din aceasta toamna, la Paris, unde ar putea fi dezvaluit un concept foarte apropiat de varianta finala.


Share:

0 comentarii:

Traduce pagina

Total vizite postari

Nume

E-mail *

Mesaj *

Blog Archive

Un produs Blogger.