duminică, 3 iunie 2012










Personajul ei, o femeie curioasă care se amesteca adeseori în treburi care nu o priveau, a jucat în multe scene alături de cele patru personaje principale ale serialului - Susan, Lynette, Bree şi Gabrielle.


În afara rolului din "Neveste disperate" - în care a început să joace în 2005 -, Kathryn Joosten a interpretat rolul secretarei preşedintelui fictiv american Josiah Bartlet din serialul de televiziune "The West Wing", care s-a încheiat în 2006.


Kathryn Joosten şi-a început cariera de actriţă la vârsta mijlocie, după ce a lucrat în tinereţe ca asistentă într-un cabinet de psihiatrie şi a trecut printr-un divorţ.


A lucrat ca artist de stradă la parcul Disney World din Orlando, iar începând din anii 1990 a apărut în câteva seriale americane de succes, precum "Murphy Brown", "Frasier" şi "The Drew Carey Show".


A mai avut roluri secundare în serialul "General Hospital" şi în lungmetrajele "Hostage" (2005) şi "Bedtime Stories" (2008).


Kathryn Joosten a primit primul ei premiu Emmy în 2005 şi pe cel de-al doilea în 2008, la categoria "cea mai bună actriţă cu statut de invitat într-un serial de comedie", pentru rolul Karen McCluskey din serialul "Neveste disperate".
Share:

0 comentarii:

Traduce pagina

Total vizite postari

Nume

E-mail *

Mesaj *

Blog Archive

Un produs Blogger.