vineri, 8 iulie 2011

De ce NU se vând revistele cu Justin Bieber pe copertă?

Să fie ex-mopul lui de vină? Sau criza asta, bat-o focul?

Cu alte cuvinte, o fi Justin Bieber adulat de milioane de fane, dar nu doi bani pe puştan!!

Cântăreţul canadian care apărea, în luna februarie, pe coperta revisteiVanity Fair cu urme de ruj pe faţă şi cămaşă, pare să nu aibă priză la cititorii publicaţiei.

Asta pentru că, până la această dată, s-au vândut doar 246.000 de copii. Iar acesta este un record negativ absolut din 1999 încoace. Altfel spus, numărul din februarie a fost cel mai slab vândut din ultimii 12 ani!!! Ironic, titlul de pe copertă era o întrebare: “Este acesta faţa adorabilă şi inevitabilă al lui 2011?”

O fi adorabilă, dar şi evitabilă!

Iar cifrele nefavorabile JB-ului nu se opresc aici. În octombrie 2010, apărea pe coperta revistei Teen Vogue, o revistă citită de un public ţintă mai potrivit, şi, totuşi, vânzările arată că acel număr a fost cu 12% sub media vânzărilor pe 2010. Apariţia lui pe coperta săptămânalului People, în aprilie 2010, a fost, de asemenea, cu 25% sub media vânzărilor, şi al treilea cel mai prost vândul număr al revistei, anul trecut.

Mda… Problema este că Justin există mai mult pe Youtube şi Twitter. Acolo găseşti fanele lui şi nu la coadă la chioşcul de ziare.

Nasoool!!

Share:

0 comentarii:

Traduce pagina

Total vizite postari

Nume

E-mail *

Mesaj *

Blog Archive

Un produs Blogger.