marți, 22 mai 2018

Pretuieste ceea ce ai...chiar daca ai putin :)

Exact, pretuieste ceea ce ai...chiar daca ai putin :). A fost cam greu sa gasesc un titlu oarecum potrivit acestui articol, dar pana la urma am gasit unul. Este ora 23:41 cand eu scriu acest articol, sunt rupt de oboseala dar stand in pat si uitandu-ma pe YouTube am dat peste acest clip..., clip ce m-a pus serios pe ganduri, clip ce m-a facut sa plang cum n-am plans vreodata, dar tot odata mi-a "trezit" in minte o gramada de intrebari. Noi macar realizam ca avem totul? Oare ne suntem recunoscatori noua insine ca suntem sanatosi, si ca avem un camin unde sa stam, o masa calda pe masa, oare suntem noi recunoscatori parintiilor nostri care isi rup mainile si spatele la munca zilnic, cate 7-8 ore? Suntem noi oare recunoscatori? V-as putea minti, si as spune ca da, dar adevarul din societatea de astazi este ca nu. Nu suntem recunoscatori...cel putin, nu toti, desi ar trebui. Unii oameni, sau mai bine spus, unele persoane "intra" in depresie doar pentru ca nu au pus mana pe ultimul tip de telefon, sau...ca nu au haine cu ce sa se imbrace desi sifonierul ii umplut pana la refuz cu haine, si tot asa mai departe, lista cu motive puerile si absolut irelevante fiind una foarte mare. Tu, cel care citesti aceste randuri, iti esti recunoscator tie, si recunoscator familiei tale pentru tot ceea ce ai in prezent? Esti multumit cu ceea ce ai sau vrei sa ai cat mai "multe" in viata? Preferi sa ai cat mai multe obiecte achizitionate? Asta te face pe tine sa te simti mai bine? Asta te va face sa evoluezi ca persoana? Iti spun eu...nu. 
Pretuieste ceea ce ai, atat cat ai si nu tinde niciodata la mai mult, oamenii valorosi se simt in ceea ce gandesc, oamenii valorosi emana in jurul lor bunatate...pe scurt, oamenii valorosi se vad.
Am un scris haotic, probabil mai nimeni nu a inteles ceva din ceea ce am scris, dar am sa las acum mai jos clipul cu pricina...pentru a te pune si pe tine pe ganduri si de a realiza ca atat cat ai in momentul de fata, ii perfect. Sanatatea, linista interioara si linista psihica, cat si fericirea ta conteaza. Nu banii, nu faptul ca ai ultimul tip de telefon sau mai stiu eu ce fel de masina :). Ma veti intelege mai bine atunci cand oamenii din jurul vostru vor incepe sa dispara, si veti depinde doar de obiecte fizice care din pacate..nu iti creeaza amintiri atat de minunate precum un om ti le poate da :). Acel om esti tu, si oamenii dragi din jurul tau :)
Spune-mi ce parere ai despre tema videoclipului :)
PS: Imagini cu un puternic impact emotional...
PS2: Te rog sa-l urmaresti pana la capat ca sa intelegi si mai bine articolul :)
Share:

0 comentarii:

Traduce pagina

Total vizite postari