sâmbătă, 2 iulie 2016

Dani Mocanu si societatea din mintea lui

De fel eu nu sunt manelist și nici nu prea am de-a face cu acest tip de muzica, dar astazi am vazut pe YouTube ca titlu principal ultima melodie a lui Dani Motanu'. (mă scuzați, Mocanu)
In începutul melodiei se poate observa că el dedică această melodie tuturor oamenilor ce fac discriminare dintre țigani și români. 
Ămmmm....eu de fel nu am nimic cu ei (oarecum), dar pur și simplu sunt scârbit de unele exemplare ( si aici nu fac referire la cantareț și cred că esti de acord cu mine ). Și când zic că-s scârbit de unele exemplare, nu mint. Doar uita-ți aici câteva specimene: 

 
Iar daca-mi spui ca " Daaa frate, astia nu sunt tigani, doar niste oameni smecheri ce isi permit sa se dea mare prin alte tari" , da-mi voie sa-ti mai arat si alte exemple, cum ar fi asta:    
Sau.....asta care danseaza ca un cangur in calduri

Șiiiiiiiii multe alte exemple negative atat in afara țării cât și in străinătate.Nu vreau sa pun toate videoclipurile cu ei fiindca...incerc sa-mi pastrez blogul curat (if u know what i mean).
Revenind la idee...
Dragă Dani Mocanu, spune-mi si mie te rog frumos cum sa nu ii discriminăm ? ( pe unii dintre ei ce-i drept ) 
Cum putem sa nu ii dam la o parte ? Știu..., acum o sa-mi săriți în cap că ii bag pe toți in aceeasi oala, dar din păcate sunt prea multi care se dau deștepti, sunt prea mulți cei care ne fac de ras in afara granițelor si lista poate continua. 
Repet, nu am nimic cu ei, am cațiva prieteni țigani care vorbești cu ei de drag, te ajută oricand etc. Dar cand privesc asemenea creaturi sub-dezvoltate...imi cam piere sentimentul de a-mi iubi propria țară. Vreau să-mi cresc viitori copii in pace, nu intr-o țară plina de cocalari ce baga spaima in oameni inca de prin liceu și așa mai departe.
Nu știu cați dintre voi ați ințeles confesiunea mea, am încercat sa ma descarc public și nu am pretenția sa mă înteleagă cineva anume. Pur și simplu, îmi vreau o țară liniștita, nu plina de asemenea creaturi inculte. 
V-am pupat, aveți grijă de voi.
Wippy
PS: Am tot dreptul sa ma exprim asa cum vreau eu, deci inainte sa comentezi ceva gandeste-te la ce este scris aici.
Share:
Trimiteți un comentariu

Traduce pagina

Total vizite postari