marți, 12 august 2014

Take 5 for a smile :-)

 Proiectul Take 5 a smile @ Campina a fost organizat de fotograful Vlad Pahonţu in municipiul Câmpina , pe data de 8 august 2014 , in parcul de la Millia. 
Asadar,i-am acordat 3-4 intrebari despre acest proiect si urmatoarele sale proiecte. Va lasam pe voi sa le descoperiti !
Alex:
Pentru cei care nu cunosc ce inseamna proiectul Take 5 a smile ?
Vlad Pahonţu
Proiectul se numeste "Take 5 a smile" , adica ia-ti 5 minute din timpul tau ca sa zambesti pentru altii.Este un proiect vazut in Suedia.
Alex : Unde mai exact in Campina a fost acest proiect? 
Vlad: Initial a fost programat pentru Milia pana la Eric,dar l-am lasat doar pentru Parcul Millia si strada principala pentru ca oricum acolo ar fi fost cea mai mare "aglomeratie".
Alex: Crezi ca vei mai repeta acest proiect si mai incolo ?
Vlad : Proiectul a fost doar un pilot si vreau sa il mai repet pentru ca au fost persoane care m-au intrebat la sfarsit cand va mai avea loc deoarece nu toti au putut ajunge la ora stabilita fie ca nu au fost in oras.Prin repetare poate ii voi putea face atat pe tineri cat si pe cei trecuti de prima tinerete sa mai lase din griji si sa puna mana sa zambeasca Si sa-i  faca si pe altii sa zambeasca.
Alex : La ce proiecte vei mai lansa fie in Campina fie in alte orase ?
Vlad : Am de gand sa fac acelasi proiect Take 5 a smile dar la mare. In Campina vreau sa fac un workshop de fotografie basic.
Alex: Asta consta in . . .?
Vlad : Pai pe parcursul unei zile vom sta impreuna si vom invata ce Inseamna aparatul foto, cum sa il setam in functie de evenimentul la care ne aflam , etc.
Alex : Iti multumesc pentru timpul acordat acestui "mini-interviu" :-)
Vlad : Cu placere! Oricand.
Pozele de la Take 5 a smile le puteti vedea accesând acest link .
Share:

0 comentarii:

Traduce pagina

Total vizite postari