duminică, 15 ianuarie 2012

Teo Trandafir pune pariu cu viaţa

Teo Trandafir, acest dinozaur al televiziunilor din România, vrea să revină în faţa camerelor de filmat ASAP. După numeroasele intervenţii medicale suferite în anul 2011 doamna Teo se simte pregătită să revină în televiziune, însă  extrem de precaută,  cu paşi mărunţi ca nu cumva să facă vreo prostie şi să fie nevoită să dea cu piciorul unei asemenea şanse.

În caz că vă întrebaţi, ea revine în ograda unde s-a simţit cel mai bine (nu, nu la Antena 1, se pare  ) în Pro Tv. Câteva zile a vuit presa colorată că Teo i-ar clătina emisiunea lui Măruţă, apoi au dat-o pe emisiuni la Acasă tv, pentru ca până la urmă să se desluşească misterul naţional: va avea un rol în serialul românesc “Pariu cu viaţa”.

Asta ca încălzire, căci dacă va face faţă programului şi nu va mai avea probleme de sănătate cu siguranţă prinde o emisiune printre telenovele sau vreuna de weekend la Pro Tv.

În “Pariu cu viaţa” va interpreta rolul unei poliţiste (Zâna Crăciun) şi le va face zile fripte lui Gică Popa şi Constanţei Cercel, după cum am văzut promo la tv.

Ce ziceţi? Îşi face loc Teo în trustul Pro sau deja i-a trecut vremea? În orice caz, sănătate să aibă, căci fiica ei are nevoie de ea.


Share:

0 comentarii:

Traduce pagina

Total vizite postari

Nume

E-mail *

Mesaj *

Blog Archive

Un produs Blogger.