joi, 28 iunie 2012

Top 10 mașini cu cel mai toxic interior

Multe dintre modelele de autoturisme lansate în ultimii ani au interioarele confecţionate din substanţe chimice cu un grad ridicat de toxicitate, potrivit amog.com, care citează un studiu al Ecology Center. Studiul cuprinde o listă a celor mai "toxice" modelele lansate în 2011/2012



Studiul a analizat mai multe modele de maşini lansate în 2011 şi 2012 şi a urmărit concentraţie de substanţe chimice de bază, precum brom, clor, plumb, dar şi alte metale grele şi substanţe ignifuge. 


Cercetarea arată că aceste substanţe chimice pot fi asociate cu numeroase probleme de sănătate: alergii, tulburări de memorie, toxicitate hepatică şi chiar cancer.


Mirosul plăcut din cele mai multe maşini este de fapt mirosul de substanţe chimice toxice, substanţe folosite în materialele din volan, planşa de bord, cotiere şi scaune.


Astfel, potrivit datelor Ecology Center cele mai "toxice" maşini sunt:


1. Mitsubishi Outlander SP


2. Chrysler 200 SC


3. Kia Soul


4. Nissan Versa


5. Mazda CX-7


6. Hyundai Accent


7. Chevy Aveo5


8. Kia Sportage


9. VW Eos


10. Mini Cooper S. Clubman


Share:

Rivalul Dacia vine de la ruşi: TagAZ Aquila, primul coupe low cost cu patru uşi

TagAZ, producatorul rus de automobile, a lansat cel mai ieftin coupe cu patru uși din lume

Numele automobilului este TagAZ Aquila şi este un coupe cu 4 uşi (adică 4+portbagaj), cu un preţ de pornire de la 10.000 de euro. Ruşii nu au dat prea multe detalii despre motor, dar se pare că va fide 1.6 litri, turbo.

Motorul ar putea avea peste 100 de cai, iar maşina va fi dotată cu aer condiţionat, sistem sunet CD/MP3 şi oglinzi încălzite.



Share:

DACIA: LOGAN II şi noul Sandero sunt testate în România. Noi imagini spion



Dacia Logan II şi un nou model Sandero au fost surprinse la teste în România, jurnaliştii de la carscoop.blogspot.com au publicat noi imagini cu cele două modele.
Renault pregăteşete succesorii a trei dintre cele mai populare modele low-cost, scrie bloomberg.com, citând publicaţia franceză Les Echos.

Potrivit publicaţiei franceze, grupul Renault va lansa, în 2013, noi modele pentru Sandero, Logan şi Logan break.








Share:

marți, 26 iunie 2012

Dacia a salvat Renault de la faliment, spune directorul ArcelorMittal Galati









Dacia este cel mai bun exemplu de "poveste de succes" atat din economia internationala, cat si din cea romaneasca.
Bruno Ribo, directorul general al combinatului siderurgic ArcelorMittal Galati, a profitat de o dezbatere publica recenta pentru a evoca performantele inregistrate de Dacia si de a sublinia faptul ca brandul romanesc a salvat grupul auto Renault de la faliment. "Eu si colegii mei din management avem un model de urmat. Ne-am raportat la standardele de la Dacia pentru ca suntem realmente impresionati de povestea de succes de la Dacia. In sase-sapte ani au reusit sa schimbe tot din ceea ce era fosta uzina. Am o experienta indelungata in industria auto si pot spune ca, vizitand Dacia, observi ca nu e nicio diferenta intre Dacia si orice alta fabrica auto din vestul Europei in termeni de curatenie, de management, de pricepere tehnica a oamenilor. Singura diferenta e ca cei de la Dacia au mai putini roboti. Dacia castiga bani si se poate spune ca a salvat Renault de la faliment", a spus Bruno Ribo.
Share:

Alex Velea - Minim doi [Official video HD]

Share:

luni, 25 iunie 2012

Şocant: propriul iPhone ne spionează!

40% din aplicațiile de pe iPhone știu unde ești și o cincime știu pe cine suni Una din cinci aplicații gratuite pentru iOS, analizate de specialiștii Bitdefender, pot să acceseze lista de contacte a telefonului fără niciun avertisment, relevă informațiile colectate de echipa de cercetare a liderului pieţei locale de soluţii antivirus.
40% din aplicațiile de pe iPhone știu unde ești și o cincime știu pe cine suni. Procentul este cu atât mai alarmant cu cât informațiile ar putea deveni accesibile unor terți, cum ar fi companii ce derulează campanii publicitare. Multe din aplicațiile ce accesează lista de contacte a telefonului nu oferă utilizatorului nicio justificare pentru acest comportament: nici ce date citesc și nici cărui scop servește această intruziune.
* Un posibil motiv pentru care aplicațiile ar putea accesa lista de contacte ar fi să transfere informații către conturile de social media - un argument plauzibil, având în vedere că 16,3% dintre ele se pot conecta la Facebook.
Doar 57,5% din aplicaţiile analizate criptează datele stocate (interitlu)
''Având în vedere că nu toate aplicațiile au un comportament corect, este posibil ca unele dintre ele să acceseze informații pentru alte motive decât cele declarate, despre care putem doar specula. Nu putem fi siguri de comportamentul unei aplicații decât după o analiză amănunțită. Este însă important pentru utilizator să știe dacă o aplicație îi accesează lista de contacte sau dacă îi monitorizează locația, mai ales dacă aceste informații nu sunt relevante pentru ceea ce face de fapt aplicația'', a declarat Cosmin Sandu, Product Manager Bitdefender.
* Datele au fost colectate în urma analizei unui număr de peste 65.000 de aplicații din toate categoriile, aflate în top pe App Store.
* Aplicațiile disponibile pe App Store nu afișează în acest moment niciun fel de avertisment care să informeze utilizatorii cu privire la resursele pe care acestea le-ar folosi de pe terminal, cu excepția serviciului de locație.
* Datele Bitdefender arată că numai 57,5% din aplicațiile analizate criptează datele stocate, astfel încât tot ceea ce utilizează soft-urile respective să fie păstrat în siguranță pe terminal, fără riscul de a fi vizualizat sau utilizat de altcineva 




Share:

Premiera: Primele Imagini cu noul model Dacia Logan 2








Dacia se pregateste sa lanseze cea de-a doua generatie Logan, urmasul popularului model care a revolutionat segmentul masinilor low-cost destinate pietelor emergente.

 Noul Logan va face un mare salt calitativ, renuntand la stilul banal si finisarea austera a generatiei actuale. Designul va fi mult mai sic, iar de pe lista dotarilor standard sau optionale nu vor lipsi noul sistem multimedia cu touchscreen si navigatie, limitatorul de viteza, airbagurile laterale si ESP-ul.

Gama de motorizari se va orienta dupa cea de la Lodgy, alaturi de cunoscutele dieseluri de 1,5 litri fiind asteptat si noul motor turbo pe benzina de 1,2 litri si 115 CP. Foarte posibila este si montarea noului 3 cilindri de 0,9 litri care va debuta in toamna odata cu noul Renault Clio.

Lansarea versiunii finale de serie ar putea avea loc la Salonul Auto de la Geneva, in martie 2013, insa Dacia ar putea anticipa liniile noului Logan inca din aceasta toamna, la Paris, unde ar putea fi dezvaluit un concept foarte apropiat de varianta finala.


Share:

Jennifer Lopez vine la Bucureşti!






După mai multe runde de negocieri, e oficial! Jennifer Lopez va ajunge să susţină un concert la Bucureşti, pe data de 15 noiembrie 2012.

Una dintre cele mai frumoase femei din lume şi totodată una dintre cele mai de succes cântăreţe la nivel mondial va aduce turneul “Dance Again World Tour” şi în capitală, la Romexpo!

Turneul a început acum câteva zile în Panama, va include 48 de concerte, dintre care 28 numai în Europa, iar în locaţiile în care biletele s-au pus deja în vânzare locurile sunt sold-out!

Este clar că are milioane de fani în întreaga lume şi, cu siguranţă, şi românii abia aşteaptă să o vadă! Vom reveni cu informaţii legate de preţul biletelor imediat ce le vom avea!

Vă bucură venirea divei la Bucureşti?
Share:

vineri, 15 iunie 2012

CARREFOUR SE RETRAGE din Grecia, ca răspuns la "provocările pe care le prezintă actualul context economic"


Grupul francez Carrefour a anunţat că vinde participaţia pe care o deţine la divizia din Grecia grupului Marinopoulos, partenerul Carrefour pe piaţa locală, şi va înregistra un cost excepţional de 220 de milioane de euro în urma tranzacţiei, informează Mediafax, citând MarketWatch. Potrivit BBC care citează o declaraţie a companiei, mişcarea a fost făcută ca un răspuns la "provocările pe care le prezintă actualul context economic din Grecia".


Carrefour şi Marinopoulos controlează, cu participaţii egale, compania mixtă care operează magazine Carrefour în Grecia şi Cipru.


În urma acordului, Marinopoulos va deveni francizorul exclusiv al Carrefour în Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania şi alte ţări din Balcani.


Anunţul Carrefour vine la numai o zi după ce grupul a informat că are planuri pentru preluarea unor supermarketuri în Argentina.


Costul de 220 de milioane de euro pentru Carrefour va fi înregistrat în rezultatele financiare ale grupului francez ca pierdere.


Grecia va organiza alegeri parlamentare anticipate la sfârşitul acestei săptămâni, după ce partidele politice au eşuat să formeze un guvern în urmă cu o lună. Rezultatul votului ar putea avea efecte dramatice asupra crizei financiare şi politice a ţării. Grecia ar putea chiar părăsi zona euro, dacă formaţiunile politice care vor câştiga alegerile nu respectă angajamentele de asuteritate asumate pentru ajutorul financiar extern.


Tranzacţia Carrefour - Marinopoulos va fi finalizată în câteva zile.


Grupul Carrefour a înregistrat o creştere cu 3,6% a vânzărilor din România în primul trimestru al acestui an, la 277 milioane euro, de la 267 milioane euro în perioada corespunzătoare a anului trecut. La sfârşitul primului trimestru, retailerul avea în România 52 de supermarketuri, 5 francize şi 25 de hypermarketuri.


Anul trecut, vânzările Carrefour pe piaţa locală au urcat cu 4,8%, la 1,184 miliarde euro.
Share:

duminică, 3 iunie 2012










Personajul ei, o femeie curioasă care se amesteca adeseori în treburi care nu o priveau, a jucat în multe scene alături de cele patru personaje principale ale serialului - Susan, Lynette, Bree şi Gabrielle.


În afara rolului din "Neveste disperate" - în care a început să joace în 2005 -, Kathryn Joosten a interpretat rolul secretarei preşedintelui fictiv american Josiah Bartlet din serialul de televiziune "The West Wing", care s-a încheiat în 2006.


Kathryn Joosten şi-a început cariera de actriţă la vârsta mijlocie, după ce a lucrat în tinereţe ca asistentă într-un cabinet de psihiatrie şi a trecut printr-un divorţ.


A lucrat ca artist de stradă la parcul Disney World din Orlando, iar începând din anii 1990 a apărut în câteva seriale americane de succes, precum "Murphy Brown", "Frasier" şi "The Drew Carey Show".


A mai avut roluri secundare în serialul "General Hospital" şi în lungmetrajele "Hostage" (2005) şi "Bedtime Stories" (2008).


Kathryn Joosten a primit primul ei premiu Emmy în 2005 şi pe cel de-al doilea în 2008, la categoria "cea mai bună actriţă cu statut de invitat într-un serial de comedie", pentru rolul Karen McCluskey din serialul "Neveste disperate".
Share:

Jessie J cântă pe moca în România

Photo by : Rimel.ro

E oficial: excentrica britanică Jessie J va ajunge pe meleagurile noastre vara asta. Nu vă alarmaţi, nu trebuie să vă cumpăraţi bilete din timp, pentru că Jessie va cânta pe gratis pe plaja H2o din Mamaia!  Bine, nu va lua bani de la noi, nu vă gândiţi că s-a apucat de făcut opere de caritate căci  sponsorii evenimentului îi vor pune ceva bănuţi în cont.


Dar până la urmă, după spusele sale  it’s not about the money, she just wants to make Romania dance, right?
Share:

3rei Sud Est şi L.A. revin pe scena RMA 2012

Viorel, Laurenţiu şi Mihai vor reforma trupa 3rei Sud Est pentru seara decernării premiilor industriei muzicale româneşti. De acelaşi tratament se bucură şi trupa LA, ce va fi “revergorată” sub bagheta lui Liviu Vârciu, care i-a contactat pe băieţi (Achi şi Adi).

Deocamdată acestea sunt surprizele anunţate de organizatori, însă se bănuieşte că se vor mai reuni şi alte trupe -N&D.

Sunt curios dacă în sânul ambelor trupe mai există acea chimie ce i-a unit acum mulţi ani.

Sore , că tot a fost şi a băgată în seamaă cu ceva nominalizări, şi-a dat şi ea cu părerea şi a spus că bănuieşte că Inna va veni cu avionul direct pe scenă, după ce în 2010 a venit cu broscuţa aia verde (pe care o revedem în clipul “WOW”) şi în 2011 şi-a parcat camionul lângă scenă. Anul ăsta văd că e absentă de pe lista artiştilor ce şi-au confirmat prezenţa.
Romanian Music Awards este un eveniment organizat de Music Channel si Radio 21, cu sprijinul Primariei Munincipiului Craiova si Consiliului Local Munincipal şi va avea loc pe 8 iunie, de la ora 19.00.  Music Channel va transmite LIVE cea de-a zecea ediţie Romanian Music Awards care va avea loc în Piaţa Mihai Viteazu din Craiova.
Puteti sa votati aici[Click]
Share:

vineri, 1 iunie 2012

Revenim peste 2 zile!

Dupa o mica pauza de cateva saptamani, Wippy Co. Romania se va intoarce cu noi proiecte,gameplay-uri,striri si multe altele.Vom incepe aproximativ peste 2 zile[Duminica]
Share:

Traduce pagina

Total vizite postari

Nume

E-mail *

Mesaj *

Blog Archive

Un produs Blogger.