miercuri, 29 februarie 2012

Război la nivel înalt! Yahoo acuză Facebook de furt Mai mult: Razboi la nivel inalt! Yahoo acuza Facebook de furt

Compania Yahoo a găsit o nouă metodă de a lupta cu concurenţii de pe piaţa online, ameninţând cu acţionarea în instanţă pentru furtul diverselor brevete.
Cel mai recent exemplu devine un război la cel mai înalt nivel în lumea coloşilor Internet! Yahoo ameninţă Facebook cu repercusiuni legale pentru că ar fi licenţiat între 10 şi 20 de brevete pentru tehnologie legată de publicitate, personalizarea unor website-uri sau reţele sociale, pentru care nu aveau drepturi.
Yahoo le cere acum celor de la Facebook să plătească sumele datorate pentru uzul acestor brevete, în caz contrar urmând să apeleze la instanţă pentru a lămuri conflictul.
"Compania Yahoo are o responsabilitate faţă de acţionarii şi angajaţii săi pentru a-şi proteja proprietatea intelectuală", se arată într-o declaraţie de presă a unui purtător de cuvânt Yahoo.
De cealaltă parte, Barry Schnitt, un purtător de cuvânt Facebook, a replicat ironic la acuzele celor de la Yahoo, publicate de jurnaliştii de la New York Times. "Cei de la Yahoo ne-au contactat în acelaşi timp în care i-au contactat şi pe cei de la New York Times aşa că nu am avut ocazia să evaluăm acuzaţiile lor", a declarat Schnitt.
Sursa: Libertatea.ro


Share:

Surpriză de proporţii! România pune condiţii Serbiei pentru aderarea la UE

România a blocat, în cursul reuniunii miniştrilor Afacerilor Europene din statele UE, luarea unei decizii privind acordarea statutului oficial de candidat Serbiei.
Miniştrii Afacerilor Europene din statele UE au recomandat, marţi, acordarea statutului de candidat pentru aderarea la UE Serbiei, însă fără a lua o decizie formală.

"România a blocat un acord imediat", anunţă surse diplomatice. Acordarea statutului de candidat necesită unanimitatea celor 27.

România exercită presiuni asupra Serbiei pentru a primi garanţii în privinţa etnicilor români, explică un diplomat, catalogând drept "o surpriză" opoziţia Bucureştiului.
"Nu se pune problema unei blocări, deja s-a luat decizia recomandare a statutului de membru al Serbiei la UE. Am avut o discuţie destul de prelungită pentru că aşa cum România a fost supusa unei monitorizări la aderare, e normal ca orice candidat să facă dovada că respectă standardele şi valorile. Urmează ca între România şi Serbia să fie semnat un tratat pentru protecţia minorităţilor dar şi comisia se va implica cu o monitorizare pe parcursul lui 2012", a explicat ministrul de Externe la RTV .
Sursa: Libertatea.ro


Share:

vineri, 24 februarie 2012

[Download]GTA IV Snow MOD

                                        GTA IV Snow MOD[Wippy Co. Distribution]
                                                                Gameplay


CLICK HERE TO START THE DOWNLOAD / APASA AICI PT. A INCEPE DOWNLOAD-UL
Atentie!!!Nu ne asumam nicio vina pt. defectarea jocului,calculatorului.
Share:

marți, 21 februarie 2012

Selena Gomez cântă “Mr Saxobeat” în concerte

Uite că trăim s-o vedem şi p-asta! Un artist (de top ar spune unii) din SUA cântă un cover după o piesă a unei românce în timpul unui concert din Panama şi reuşeşte să-i facă pe spectatori să aplaude şi să cânte cu ea.

Ceea ce mi s-a părut foarte tare e că imediat ce Bieberiţa a început să cânte “Mr Saxobeat” publicul a început să cânte alături de ea, cunoscând toate versurile (e drept că nu-s cine ştie ce  complicate  ) )

Până la urmă au de unde să o ştie, căci piesa Alexandrei Stan e deja un fenomen în Europa şi începe să facă paşi tot mai apăsaţi şi hotărâţi pe teritoriul USA, acest cover făcut de Selena Gomez fiind o dovadă.

Se pare că Selenei îi place să interpreteze în variantă proprie alte melodii, căci la concertele de anul trecut a mai cântat  ”Price tag”-ul lui Jesse J, “Superbass”-ul lui Nicki Minaj şi chiar un medley format din mai multe cântece semnate Britney Spears.

Da, “Mr Saxobeat” nu e vreo capodoperă, nu are cine ştie ce versuri, iar Alexandra nu excelează la capitolul voce, însă e de apreciat drumul străbătut de această româncă. Cred că din când în când e bine să-i apreciem pe românii ce depăşesc graniţele ţării cu muzica lor şi să-i lăsăm pe alţii să arunce cu noroi dacă se consideră că e cazul.

Da, este o muzică slabă din punct de vedere calitativ, da, versurile sunt repetitive, da, toate au acel iz de popcorn ce ne-a năpădit de ceva ani şi da,  fetele-şi expun chiloţii pe unde pot, însă nu ele dau startul, ai noştri doar se aliniază trendului creat şi susţinut de ai lor.

Ok, eu mi-am spus părerea. Voi ce spuneţi? (aveţi după continuare clipul cu “dovada”)



Share:

duminică, 19 februarie 2012

A vrut sa faca "liniute" cu un Bugatti Veyron

A vrut sa faca "liniute" cu un Bugatti Veyron

Vezi mai multe stiri pe Wippy Co.
Share:

miercuri, 15 februarie 2012

ANONYMOUS - Illuminati (+Download)

Share:

luni, 13 februarie 2012

Monalisa dupa 1 saptamana in SUA:))


Share:

Noua uzina Dacia(Tanger,Maroc)

Share:

vineri, 10 februarie 2012

Inna ....mai "nud"


Share:

duminică, 5 februarie 2012

Unguru' Bulan - Intrebari si raspunsuri

Share:

vineri, 3 februarie 2012

Ai sta cu el in pat noaptea?:))

Share:

[Amuzament]Gaina techno vs. Gaina Ardeleneasca

Voi deciteti :))

Share:

joi, 2 februarie 2012

Fly Project-Musica (Official Video)

Share:

Traduce pagina

Total vizite postari

Nume

E-mail *

Mesaj *

Blog Archive

Un produs Blogger.